Lavettikuljetukset ja muut palvelumme Hämeenlinnan seudulla

Ota yhteyttä
Kaivinkonekuvake

Konepalvelu Ojalan palveluihin kuuluvat kaivinkoneurakointi, lavettikuljetukset ja lumityöt. Saat meiltä myös polttopuut ja klapit. Hoidamme työt laadukkaasti ja nykyaikaisella kalustolla Hämeenlinnan seudulla.

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Kaivinkoneurakointi

Konepalvelu Ojala on monipuolinen kaivinkoneurakoitsija. Tarjoamme kaikkea, mihin nykyaikainen kaivinkonekalustomme suinkin pystyy.

 

Teemme esimerkiksi maanrakennustyöt valmistelutöistä ja perustankaivuista maisemointeihin saakka. Voit tilata meiltä niin pihojen pohjatyöt, salaojitukset kuin vaikkapa sadevesien ojituksetkin tarpeidesi mukaisena kokonaisuutena. 

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme helpottaa arkeasi!

Lavettikuljetukset

Tarjoamme lavettikuljetuksia yrityksille ja yksityishenkilöille Hämeenlinnan seudulla. Kalustomme ja osaavan henkilökuntamme avulla kuljetamme luotettavasti ja turvallisesti esimerkiksi metsä-, maatalous- ja rakennuskoneet. Kuljetukset onnistuvat tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Polttopuut ja klapit

Konepalvelu Ojalalta saat myös polttopuut ja klapit pieneen ja suureen tarpeeseen. Palvelumme kattaa myös kuljetukset vaikka kotiin tai mökille koko Hämeenlinnan seudulla. Varaudu ennalta – tilaa puukuorma jo tänään!

Lumityöt

Autamme pitämään tiet ja pihat kunnossa tekemällä talven lumityöt puolestasi. Voit tilata meiltä lumityöt esimerkiksi kotisi tai yrityksesi piha-alueille.

 

Talven saapuessa kalustomme on usein heti käytössä. Palvelemme sopimusasiakkaitamme luonnollisesti ensimmäisenä. Lumitöistä kannattaakin tehdä valmiiksi toistaiseksi voimassa oleva sopimus talven varalle, jolloin olet ensimmäisten palveltavien joukossa. Mahdollisuuksien mukaan teemme aurauksia myös kertaluontoisesti.

 

Varmista nopeat lumityöt ja ota yhteyttä jo etukäteen!

Yhteystiedot