Kaivinkoneurakointi

Kaivinkoneurakointi Hämeenlinnan seudulla, joustavalla aikataululla ja toiveidesi mukaisesti. Tarjoamme urakointipalveluita yritysten ja yhteisöjen lisäksi myös yksityishenkilöille.

Kaivinkoneurakointi monipuolisesti Konepalvelu Ojalalta

Toteutamme maanrakennustyöt monipuolisesti, alkaen rakennuspaikkojen valmistelutöistä ja jatkuen aina vaativampiinkin kaivuutöihin asti. Urakoimme Nyholland kobelco E135SR koneella.

Lumiurakoinnit

Talviaikana kalustomme on varusteltu auraukseen ja muihin lumitöihin. Lue lisää lumityöpalveluistamme tai pyydä tarjous.

Maisemoinnit

Rakennusurakka ei ole valmis jos tontti on epätasainen tai kuoppainen. Suoritamme kaivuutöiden lisäksi myös koneella tehdyt maisemointityöt.

Perustukset ja talonpohjat

Teemme talojen perustankaivaukset kerrasta oikein. Ammattimaisesti tehdyt perustukset säästävät aikaa ja rahaa, kun pohjatöitä ei tarvitse korjailla jälkeenpäin. Toteutamme mm. omakotitalojen perustankaivaukset.

Muu urakka mielessä?

Älä epäröi kysyä apua urakkaasi – toteutamme mahdollisuuksien rajoissa kaikki kaivinkonetyöt. Palveluumme kuuluu ilmainen kartoituskäynti työkohteessasi (Hämeenlinnan seudulla).

Kysymyksiä tai projekti vailla tekijää?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!